Onze werkwijze: ontmoeten, ontwerpen en realiseren.

Ontmoeting

In het eerste gesprek gaan we op zoek naar de noden en wensen van onze bouwheren.  Welke stijl vinden jullie leuk?  Waar willen jullie naartoe met jullie project? Wat is belangrijk bij de realisatie van  jullie woning of tuin? Daarom vinden we het belangrijk om onze klanten in het eerste gesprek beter te leren kennen.  Al deze elementen nemen we mee bij de uitwerking van het ontwerp.  
Communicatie vinden we zeer belangrijk en dus wordt in het eerste gesprek eveneens uitgelegd welke werkwijze we hanteren. Zodoende hebben onze klanten van in het prille begin reeds een beeld wat ze van ons kunnen verwachten.
Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Ontwerp

Eens U onze samenwerking bevestigt, starten we de opmaak van het voorontwerp. Een aantal woorden staan bij ons centraal bij het opmaken van de concepten namelijk licht, ruimte en sfeer. Hierbij houden we steeds de feedback die gegeven werd tijdens het eerste gesprek in ons achterhoofd. Tijdens een opvolgingsgesprek leggen we het ontwerp voor. 
Is het ontwerp - na de mogelijke aanpassingen - naar jullie wens dan starten we aan de bouwaanvraag en uitvoeringsdossier.

Realisatie

Nadat Uw bouwaanvraag is goedgekeurd is het tijd om het papieren ontwerp om te zetten in realiteit.  Communicatie is voor ons zeer belangrijk zowel naar aannemers, maar zeker ook naar onze bouwheren.  Wekelijks zullen jullie tijdens de uitvoering van de werken een gedetailleerd werfverslag verkrijgen met de evolutie van jullie project en dit tot de volledige realisatie ervan.
Tijdens het hele proces staan onze klanten steeds centraal, een gegeven dat voor ons van essentieel belang is.

Kim Deraes

2009 - heden | Oprichting KD-Architectuur
2015 | Opleiding Revit
2014 | Opleiding MaOff Luca-Arts
2014 | Opleiding Vitruvius Academy EPB
2011 - 2012 | Medewerker Patrick Verbruggen Tuin- & Landschapsarchitectuur
2009 - 2015 | Medewerker Architectenbureau Michel Muylaert bvba
2008 - 2012 | Bachelor in de Tuin- & Landschapsarchitectuur - Erasmus hogeschool Brussel
2004 - 2009 | Master in de Architectuur - Sint-Lucas Brussel